Edwin Borger

Rust in je hoofd zorgt voor rust in het deeg.
Veel aan je hoofd hebben, mijn hoofd loopt om. Ik kan geen hoofd van bijzaken meer onderscheiden.
Iedereen heeft dat wel eens. Helemaal in een vak als leerkracht of schoolleider, waar je voortdurend bezig bent met je hoofd. In je hoofd.
Dat gold en geldt ook voor mezelf en dus ben ik begonnen met uit mijn hoofd leren. Met mijn handen. Brood bakken. Met mijn handen in het deeg en mijn hoofd ergens anders. Thuis, voor de buurt en maandelijks bij korenmolen de Zandhaas in Santpoort (www.molendezandhaas.nl).
Op basis van jouw hulpvraag gaan we al bakkend op zoek naar antwoorden en oplossingen.
Dat gebeurt op een prachtige plek in Santpoort-Noord, maar het kan ook bij jou thuis. Met gebruik van je eigen oven.

Naast werken met brood bak ik ook maandelijks bij de korenmolen de Zandhaas. Keltische Knoerten. Iers sodabrood op basis van 100% emmertarwemeel. Brood waar je met liefde voor omfietst of omloopt. Op verzoek bak ik ook voor speciale gelegenheden. Brood dat zich leent voor hartige ingrediënten, zoete ingrediënten en ook zo onweerstaanbaar lekker is.

>> Bakfoto’s

Edwin Borger

beeldwijs